BLOCQ ehbo | Achtergrond
75
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-75,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

 BLOCQ EHBO

Achtergrond

Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als fysiotherapeute in hartje Amsterdam. Mijn passie voor de EHBO is ontstaan doordat ik mijn patiënten probeerde duidelijk te maken dat voorkomen beter is dan genezen. Tijdens de fysiotherapie bezoeken aan huis kwam ik soms in  situaties terecht die zeker mijn interessen voor de Meldcode Huiselijk Geweld en Kindermishandeling zijn gaan leiden. Soms kan je Kinder-EHBO en Kindermishandeling niet los zien van elkaar.

Slagingspercentage0%
Inzet0%

wie één leven redt, redt de wereld

Waarom BLOCQ-EHBO?

Vanuit mijn opleiding voor fysiotherapeute, een docentenopleiding en de verschillende soorten EHBO opleidingen, heb ik mijn eigen visie ontwikkeld voor het lesgeven in doelmatig handelen bij de verlening van EHBO. Hierbij wordt nadrukkelijk het protocol gevolgd van de Nederlandse Reanimatie Raad en de nieuwste richtlijnen in de EHBO. De Meldcode training huiselijk geweld en kindermishandeling komt tevens ter sprake bij de verschillende cursussen EHBO. Daarnaast is er de mogelijkheid om te worden opgeleid tot Aandachtsfunctionaris. 

Gecertificeerd door:

Veel verzekeraars vergoeden onze cursussen.