BLOCQ ehbo | Kinder EHBO Herhalingscursus
492
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-492,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

KINDER EHBO HERHALINGSCURSUS

INHOUD CURSUS

Verslikking en verstikking

Baby & kinderreanimatie

Koorts en koortsstuipen

Wondverzorging, brandwonden,

Stoornis in het bewustzijn

AED instructie

De kracht van herhaling

De Kinder-EHBO herhalingscursus is belangrijk voor het behoud of verlenging van je Kinder EHBO certificaat. In de kinderopvang en voor gastouders wordt een minimale herhaling van 1x per jaar dringend aanbevolen.

 

Doel
Hopelijk hoef jij na de cursus Kinder-EHBO de opgedane kennis weinig te gebruiken. Uiteraard ga je dan dingen vergeten. Daarom is het van belang om minimaal 1x per jaar een herhalingscursus te volgen, zodat je adequaat kan handelen, mocht het een keer nodig zijn. 

 

Het Oranje Kruis Certificaat kan bij BLOCQ-EHBO zeker worden verlengd nadat je de jaarlijks herhalingscursus hebt doorlopen.  Indien je te laat of door omstandigheden geen herhaling hebt gevolgd, kan jouw Oranje Kruis certificaat bij BLOCQ-EHBO zeker ook worden verlengd nadat je de Kinder-EHBO E-learning vooraf aan de herhaling hebt afgerond. 

 

Inhoud
Tijdens de herhalingscursus gaan we de belangrijkste kennis en vaardigheden, zoals wat te doen als een kind niet meer reageert of een ernstige wond heeft herhalen. De cursus kan in overleg worden vormgegeven.

 

Let op! Het Kinder-EHBO certificaat van het Oranje Kruis is 2 jaar geldig. Verlenging is alleen mogelijk als de certificaathouder kan aantonen dat de EHBO kennis aanwezig is. Ook ouders rekenen hierop.  

We gaan ervan uit dat je elk jaar de Kinder-EHBO herhalingscursus volgt, zodat je kan voldoen aan de eindtermen van het Kinder-EHBO certificaat.  

 


Aanvragen

 • Kinder EHBO Herhalingscursus

   • Duur: 1 dagdeel of 1 avond
   • Max.# 12 tot 20 deelnemers, in overleg
   • Doelgroep: kinderdagverblijven, ouders en oppas, opa’s en oma’s, gastouders en nanny’s
   • Locatie: in-company
   • Verlengen van certificaten: Nikta Kinder-EHBO, Oranje Kruis, Rode Kruis Kinder-EHBO
   • Kosten: €64,- p.p. Groepsafspraak in-company €360,- (of een in overleg gemaakte groepsafspraak)
   • Datum:  in overleg
  CONTACT

Gecertificeerd door:

Veel verzekeraars vergoeden onze cursussen.